Mladi milioner nudi posao za 32.000 evra mesečno

Izvor: NovaEnergija.net, 26.Mar.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi milioner nudi posao za 32.000 evra mesečno

Mladi milioner dvadesetšestogodišnji Metju Lepre traži privatnog asistenta kome će plaćati oko 32 hiljade evra da putuje i odseda sa njim u velikim hotelima u raznim gradovima.
Metju živi u Sidneju, ali će sa svojim asistentom putovati u Japan, Dubai i Sjedinjene Američke Države, gde će održavati predavanja u kompanijama. Osim što će prisustvovati svim njegovim poslovnim sastancima, njegov asistent će morati da radi na promociji njegovog posla i njegovih profila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << />







View this post on Instagram


















A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on Mar 6, 2019 at 6:29pm PST


Uspešni biznismen mesečno zarađuje 70 hiljada evra, a svom budućem asistentu plaćaće 30 hiljada evra.
“Plata svakako zavisi od ranijeg iskustva mog asistenta, kao i od njegovih veština. Zdravstveno osiguranje je takođe plaćeno. Često putujem zbog posla i uživam u ovom načinu života, želeo bih nekome da pružim priliku da u svemu ovome uživa sa mnom”, rekao je Metju Lepre.








View this post on Instagram


















A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on Feb 27, 2019 at 1:13pm PST


Od svog budućeg zaposlenog traži važeći pasoš, dobre kompjuterske veštine i da bude spreman da radi više stvari odjednom. Metju je od fakulteta odustao kada je imao 23 godine i sam započeo svoj biznis i sada na računu ima milione.
Od svojih potencijalnih kandidata traži da snime video u kome će se predstaviti i koji će poslati u prijavi za posao.








View this post on Instagram


















A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on Feb 23, 2019 at 12:05pm PST


Izvor: RTS
Foto: Pixabay

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Mladi milioner raspisao je oglas i nudi ogromnu platu

Izvor: Kamatica.com, 27.Mar.2019, 10:30

Ako tražite posao iz snova koji obuhvata putovanja na egzotične destinacije, odličnu platu i odsedanje u luksuznim hotelima, onda je ovaj oglas pravi za vas. Metju Lepre, 26-godišnji millioner iz Australije koji se bavi trgovinom preko interneta, dao je oglas u kojem traži i ličnog asistenta ili...

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.