Mizuno i Samaras u Seltiku

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mizuno i Samaras u Seltiku



Seltik je potpisao ugovor sa japanskim fudbalerom sredine terena Kokijem Mizunom, pošto je uspeo da obezbedi radnu dozvolu za tog 22-godišnjaka. Prvi zahtev Seltika za radnu dozvolu je bio odbijen, ali je klub uspeo da ubedi zvaničnike da je Mizuno nešto posebno, bez obzira što je tri puta igrao za reprezentaciju Japana.

Mizuno će se priključiti zemljaku Šansukeu Nakamuri koji je prošle sezone proglašen za najboljeg fudbalera Škotske, a potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ugovor na tri i po sezone.

Seltik je takođe doveo i grčkog napadača Jorgosa Samarasa na pozajmicu iz Mančester Sitija do kraja sezone.

22-godišnjak juri svoje mesto u grčkoj reprezentaciji na Euru 2008. godine, a njegove nade su propadale u Mančesteru. Grk koji je u Siti stigao iz holandskog Herenverna za šest miliona funti pre dve godine veruje da bi golovima mogao da predomisli selektora Ota Rehagela.

"Jedan od razloga što sam došao je da bih pomogao Seltiku, ali i da bih stigao do reprezentacije Grčke. Tu sam za Seltik, a Seltik je tu za mene", rekao je Samaras.

Samaras može da igra u Ligi šampiona za Seltik, koji narednog meseca igra protiv Barselone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.