Mijura produžio ugovor, igraće i u šestoj deceniji

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijura produžio ugovor, igraće i u šestoj deceniji

Japanski fudbaler Kazujoši Mijura produžio je danas ugovor sa Jokohamom i nastaviće da igra za ovaj klub i u šestoj deceniji života, prenosi "Skaj sport".

Fudbaler koji u februaru puni 51 godinu za reprezentaciju je igrao 89 puta i dao je 55 golova. Od 2005. godine je član japanskog drugoligaša Jokohame, a predstojeća sezona biće njegova 33. u karijeri.

Mijura je zagazio u profesionalne vode davne 1986. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << godine u Santosu, uglavnom je igrao za azijske i latinoameričke klubove, dok je u Evropi kratko boravio u Đenovi i zagrebačkom Dinamu, a tokom 2005. godine je bio pozajmljen Sidneju. U nedavno završenoj sezoni, koju je Jokohama okončala na 10. mestu, odigrao je 12 utakmica i dao je jedan gol.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rekorder Mijura igraće i u šestoj deceniji života

Izvor: RTS, 11.Jan.2018

Japanski fudbaler Kazujoši Mijura produžio je ugovor sa Jokohamom i nastaviće da igra za taj klub i u šestoj deceniji života, prenosi Skaj sport. . Fudbaler koji u februaru puni 51 godinu, za reprezentaciju je nastupao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.