Mala im je Azija: Kina na Kopa Amerika

Izvor: Blic, 03.Mar.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mala im je Azija: Kina na Kopa Amerika

Kineska fudbalska federacija prihvatila je poziv za ućešće na turniru Kopa Amerika, koje će se održati 2015. godine.

Takmičenje se sastoji od 12 ekipa, 10 ekipa čine reprezentacije iz regiona Južne Amerike, dok dva tima dobijaju specijalne pozivnice.

Reprezentaciji najmnogoljudnije zemlje na svetu ovo je prvo učešće na ovom turniru. Pre Kine, na Kopa Amerika se pojavio Japan 1990. godine u Paragvaju.

Prošle nedelje, fudbalski savez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << učesnika Kopa Amerika naredne godine potpisao je ugovor sa novim selektorom, Alanom Peranom, nekadašnjim trenerom Liona, a do skora i više klubova iz Katara.

Turnir Kopa Amerika će biti odigran u Peruu, od 12. jula do 4. juna, a pored selekcije Kine, učešće je potvrdio i Meksiko. Titulu brani reprezentacija Urugvaja.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Japan,   Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mala im je Azija: Kina na Kopa Amerika

Izvor: Dzungla.org, 03.Mar.2014

Kineska fudbalska federacija prihvatila je poziv za ućešće na turniru Kopa Amerika, koje će se održati 2015. godine.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.