Izvor: Pančevac-online.com, 02.Avg.2023, 16:15

MINISTAR DAČIĆ PRIMIO NOVOG AMBASADORA JAPANA: Akira Imamura će raditi na unapređenju saradnje dve zemlje!

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas novoimenovanog ambasadora Japana Akiru Imamuru, koji je nedavno predao akreditivna pisma predsedniku Aleksandru Vučiću. Šef srpske diplomatije je japanskom ambasadoru poželeo srdačnu dobrodošlicu, uz želje za uspešan mandat i prijatan boravak u Srbiji, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. U saopštenju se navodi da je Dačić rekao da je zadovoljan povodom […] The post MINISTAR DAČIĆ PRIMIO NOVOG AMBASADORA JAPANA: Akira Imamura će raditi na unapređenju saradnje dve zemlje! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Dačić sa ambasadorom Japana: Nastavićemo da povezujemo privrede dve zemlje

Izvor: Blic, 02.Avg.2023

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas novoimenovanog ambasadora Japana Akiru Imamuru, koji je nedavno predao akreditivna pisma predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a sagovornici su istakli interes za dalje povezivanje privreda dve zemlje, uz jačanje ekonomske, kao i drugih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.