Luis Enrike još nije našao formulu, PSŽ poražen od Osake

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 21:30

Luis Enrike još nije našao formulu, PSŽ poražen od Osake

Fudbaleri Pari Sen Žermena izgubili su na gostovanju od japanske Serezo Osake rezultatom 3:2 u prijateljskoj utakmici.
Šampion Francuske je pre tri dana u Japanu remizirao sa saudijskim Al Nasrom, pa je očigledno da će novom treneru Luisu Enrikeu trebati dosta vremena da „složi kockice“ u ekipi.
PSŽ je poveo golom Ekitikea u 17. minutu. Đordi Kru je pet minuta kasnije nakon nesporazuma odbrambenih igrača Parižana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Danila i Šrkinijara, izjednačio rezultat.
U 49. minutu PSŽ je poveo 1:2 golom Vitinje. U 67. Kitan  postiže gol i donoso novo izjednačenje za domaći tim. 
Šinđi Kagava je u 79. minutu doneo pobedu Serezo Osaki.
Nije bilo Mbpea, Nejmar je ceo meč presedeo na klupi, ali je PSŽ igrao u jakom sastavu. Počeli su Donaruma, Markinjos, Škrinjar, Asensio i Ugarte, a u nastavku su šansu dobili Lukas Ernandez, Ruiz i Verati.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.