Ljubljanski aerodrom objavio planove

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Jun.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubljanski aerodrom objavio planove

LJUBLJANA - Ljubljanska zračna luka Jože Pučnik cilja na pokretanje novih ruta na četiri tržišta i priprema se za izgradnju svoje nove zgrade terminala do kraja godine. izjavio je generalni direktor zračne luke Zmago Skobir za "Airport Business".

"Stalno radimo na području Zaljeva, tako da smo vrlo aktivni u tom smislu, a jedan je od najvažnijih ciljeva ne samo za Fraport i za slovenski nacionalni turizam, ali i za zemlju i samu zračnu luku, što više izravnih linija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << više investitora, kao i više turista. Zaljev ostaje naš prioritet, ali želimo dodati još letova iz Italije, Španjolske i Skandinavije u našu mrežu ", dodao je.

"Njemačka je također jedna od najvažnijih zemalja za Sloveniju, kao naš najveći izvozni partner. To je razlog zašto će Adria Airways i drugi prijevoznici uvesti letove u sjeverni dio Njemačke, dok će easyJet ovog ljeta započeti s berlinskim Tegelom ".

Od sutra, najveći japanski prijevoznik, All Nippon Airways, nastavit će ljetne čarter letove u glavni grad Slovenije, prvi put koristeći zrakoplov Boeing 787 Dreamliner.

"Premda je Slovenija mala zemlja, ovo je najbolje mjesto za putnike iz Azije da započnu svoje putovanje i nastavljaju prema susjednim zemljama", rekao je Skobir.

Prošle je godine zračna luka pokrenula novi projekt proširenja, usmjeren na proširenje postojećeg putničkog terminala, kako bi izbjegao guušenje kapaciteta, uzrokovano sve većim brojem putnika i promijenjenom prometnom strukturom.  Jedan od najvećih izazova je završetak novog proširenja terminala do ljetne sezone 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.