Lik iz japanske animirane serije inspirisan je Željkom Ražnatovićem Arkanom

Izvor: Piplmetar.rs, 10.Avg.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lik iz japanske animirane serije inspirisan je Željkom Ražnatovićem Arkanom

U devetoj epizodi japanske anime serije “Jormungand” pojavljuje se lik Dragana Nikolajeviča Baldre, koji po svemu podseća na komandanta srpske dobrovoljačke garde, Željka Ražnatovića Arkana.
Jedna od sličnosti ogleda se u tome što je Dragan Nikolajevič vođa narodne vojske “Balkanski zmajevi” i poznati je internacionalni kriminalac.
Dragan Nikolajevič predstavljen je kao muškarac bele puti i krako pošišane kose. Nosi uniformu “balkanskih zmajeva”, a ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se nadmoćnom ličnošću. Navikao je na bespogovornu pokornost svojih vojnika koji ga veoma poštuju.
Printskrin: Youtube/
radovan džeko Brzo i lako se ljuti, ima nepredvidive postupke, što ga čini vrlo opasnim.
Možda najveća sličnost ogleda se u tome što je Dragan Nikolajevič sin generala koji kao mladić postaje ozloglašeni kruminalac po Evropi.

Nikada nije osuđivan zbog politickih veza njegovog oca. Kasnije osniva grupu “Balkanski zmajevi” koju koristi kao kriminalnu organizaciju koja je, kako je u seriji predstavljeno, angazovana za etničko čišćenje.
(Piplmetar/Opanak)

Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.