Lexus: Helikopterska pomoć na putu

Izvor: B92, 05.Avg.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lexus: Helikopterska pomoć na putu

Lexus važi za kompaniju koja ima jednu od najboljih servisnih mreža za vozače, a trenutno se priča da će ovaj japanski proizvođač ponuditi helikoptersku pomoć na putu za evropske kupce Lexusa LFA 2012.

Kako piše Motorpassion, Lexus trenutno sastavlja evropski tim inženjera koji će pomagati vlasnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << modela LFA u Evropi na najbrži mogući način, čak i ako to znači upotrebu helikoptera.

Piše i da, ukoliko inženjeri ne budu mogli da poprave LFA na mestu kvara, vozač će dobiti Lexus GS 450h na korišćenje dok se njegov automobil ne popravi.

Iz Lexusa kažu da će za svoje kupce koje zadesi kvar na putu rezervisati smeštaj u hotelu sa pet zvezdica dok se kvar ne sanira.

Galerija: Lexus LFA

Saznajte ko vozi Lexus LFA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.