Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Jul.2021, 09:16

LOI – veslanje: Martin Mačković i Miloš Vasić u finalu

Srpski dvojac bez kormilara, koji čine Martin Mačković i Miloš Vasić, plasirao se u finale Letnjih olimpijskih igara u Tokiju. Mačković i Vasić su u polufinalnoj trci na 2000 metara zauzeli drugu poziciju iza posade iz Hrvatske i sa vremenom 06:17,47 ostvarili plasman u finale Igara koji je Srbija čekala 17 godina. Posle polufinalne trke … Članak LOI – veslanje: Martin Mačković i Miloš Vasić u finalu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

NOVA BORBA ZA MEDALJU, VESLAČI U FINALU: Čekali smo 17 godina, evo kada ćemo moći da navijamo za njih!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2021

Moraćemo da ostanemo budni. Dvojac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić i Martin Mačković, plasirao se danas u finale Olimpijskih igara u Tokiju. Srpski veslači su zauzeli 2. mesto u svojoj polufinalnoj grupi sa vremenom 6:17.47, a u borbi za medalju moći ćemo da ih gledamo već sutra od 2.20....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.