Blog: Bašta Balkana, 25.Jan.2020, 18:01

Kuvar restorana Den u Tokiju otkriva svoju ugostiteljsku filozofiju

Bašta Balkana Magazin
Kuvar restorana Den u Tokiju otkriva svoju ugostiteljsku filozofiju
Zaiju Hasegava, glavni kuvar tokijskog restorana Den, objasnio je u nekoliko tačaka svoju ugostiteljsku filozofiju.
Kuvar restorana Den u Tokiju otkriva svoju ugostiteljsku filozofiju
Redakcija Magazina

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.