Krvna grupa određuje ljubavni život?

Izvor: B92, 12.Jun.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvna grupa određuje ljubavni život?

U Japanu vaša krvna grupa smatra se pokazateljem vaše ličnosti, baš kao što je slučaj sa horoskopskim znakom. Tamo postoji čak i diskriminacija vezana za ljude određenih krvnih grupa koja se naziva: burahara.

Naravno, nema nikakvih naučnih dokaza za takvu procenu osoba, ali nema ni za astrologiju. Zato, kada budete birali partnera proverite koja je krvna grupa i saznajte kakav je zaista.

Tip A
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ljudi sa krvnom grupom A su osetljivi, strpljivi i pomalo rezervisani. Odlični su partneri i pouzdani prijatelji.

Posvećeni su porodici i roditeljstvu. Ipak, ponekad su previše napeti i probirljivi.

Tip B

Divlji, strastveni, kreativni, snažni i ponekad „za izbegavanje", barem u Japanu.

Tamo niko ne želi da bude u vezi sa tipom B, jer su navodno previše sebični i neodgovorni.

Tip AB

Opušteni, racionalni, društveni i prilagodljivi. S njima je veoma lako biti u ljubavi, ali vam ta osoba nikada neće pružiti onoliko pažnje, koliko vi njoj.

Oni glavu ne gube lako. Ipak, odlični su životni saputnici, čak i kad su previše kritični ili loše raspoloženi.

Tip 0

Društveni, optimistični, spremni na kompromis. To su osobe pune pažnje i srdačnosti i spremni na prilično smele romantične gestove.

Ipak, vrlo su ljubomorni, tašti i arogantni. Čak su spremni da vam kontrolišu mobilni telefon i proveravaju ko vas je zvao.

Koja ste vi krvna grupa?

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.