Kopilot uhapšen zbog pijanstva, uoči leta

Izvor: N1 televizija, 01.Nov.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopilot uhapšen zbog pijanstva, uoči leta

Kopilot "Japan erlajnsa" uhapšen je na aerodromu u Londonu, nakon što je utvrđeno da mu je nivo alkohola u krvi bio skoro deset puta veći od dozvoljenog, preneo je AP.

U saopštenju policije navodi se da je vozač autobusa, koji je prevozio članove posade, u zadahu kopilota Kacutošija Jicukave osetio miris alkohola i odmah je to prijavio policiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Jicukava je priveden u policiju i odveden na alko test, gde je utvrđeno da je imao 189 miligrama alkohola u 100 mililitara krvi, a pilotima i kopilotima je dozvoljeno svega 20 miligrama.

Iz pritvora je danas odveden u sud, gde je priznao da je noć uoči leta popio "oko dve boce vina i kriglu piva". Sudija je odlučio da ostane u pritvoru do 29. novembra, kada će mu biti izrečena kazna.

Zbog hapšenja Jicukave let iz Londona za Tokio kasnio je jedan sat, a kompanija se izvinila putnicima.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.