Konobarica sipala krv u koktele: Nedugo zatim dobila otkaz

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 07:54

Konobarica sipala krv u koktele: Nedugo zatim dobila otkaz

Konobarica u japanskom kafiću dobila je otkaz nakon što je otkriveno da je u koktel stavila vlastitu krv. Lekari su gostima kafića Mondaji Con Cafe Daku na ostrvu Hokaido savetovali da odu na medicinske pretrage, prenosi Independent.

Čelnici kafića su početkom aprila objavili da su otpustili zaposlenu koja je svoju krv stavljala u koktele pa su se izvinili za ponašanje konobarice, izvestila je novinska stranica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Flash.

Konobarica je rekla da je u piće sipala svoju krv na zahtev gosta. Kafić je poručio da je njen postupak apsolutno neprihvatljiv i najavio da će biti zatvoren dok ne zameni sve čaše.

"Postupci konobarice ne razlikuju se od terorizma", poručili su iz japanskog kafića. Doktor Zento Kitao rekao je za stranicu Flash da bi otpuštena konobarica i gosti koji su pili njene koktele trebalo da idu na testiranje na HIV, hepatitis C, hepatitis B i sifilis.

"Retko se ljudi zaraze pijući tuđu krv, ali se bolesti mogu preneti krvlju. Ako postoje rane u ustima, lako je zaraziti se preko krvi", rekao je japanski lekar, prenosi index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.