Konačno u domovini, Podolski se drži obećanja?

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno u domovini, Podolski se drži obećanja?

Nekadašnji svetski šampion blizu promene kluba.

Nekadašnji prvotimac Bajern Minhena trenutno svoju platu zarađuje na Dalekom Istoku gde nastupa u japanskom Visel Kobeu pored Andreasa Inijeste.

Tridesetčetvorogodišnji napadač ima ugovor do kraja 2019. godine, deluje da Japanci neće produžavati saradnju te će "Poldi" moći konačno da ispuni svoje obećanje.

Podolski je nekoliko puta u prošlosti izjavio da želi povratak u Poljsku i nastupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Gornjiku Zabržeu, tima koji podržava godinama unazad. Klub koji je četrnaest puta bio šampion Poljske ozbiljno razmišlja o saradnji i izvesno je da će do nje doći već u prvim danima januara.

Iskusni napadač ima još toga da ponudi na samom terenu, ali veruje se da će njegov učinak biti veći van zelenog tepiha kao jedan od simbola jednog od omiljenijih klubova Poljske.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.