Konačno dobre vesti - Kukolj u osmini finala

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno dobre vesti - Kukolj u osmini finala

Srpski džudista Aleksandar Kukolj savladao je svog prvog protivnika u eliminacijama i plasirao se u osminu finala u kategoriji do 90 kilograma.

Petog dana Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru na borišlišta je izašao srpski džudista Aleksandar Kukolj koji je na startu takmičenja u kategoriji do 90 kilograma ostvario pobedu i plasirao se u osminu finala.

Na startu eliminacija Aleksandar Kukolj se sastao sa Slovencem Mihaelom Zgankom i iponom na početku četvrtog minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << borbe stigao do pobede.

Naredni protivnik srpskog džudiste u osmini finala biće japanski takmičar Mašu Baker koji je na poslednjem Svetskom prvenstvu u Astani osvoji bronzanu medalju.

Sledeći izlazak Aleksandra Kukolja na borilište očekuje se tokom popodneva.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kukolj eliminisan: Srpski džudista ispao od prvog favorita

Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2016

Naš predstavnik nije mogao bolje protiv predstavnika Japana, Mašua Bejkera..Kraj za Aleksandra Kukolja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru...Srpski džudista je poražen u duelu osmine finala sa Mašuom Bejkerom iz Japana u kategoriji do 90 kilograma...Naš predstavnik se dobro držao tokom prva...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.