Kobajaši slavio u Vilingenu

Izvor: B92, 30.Jan.2022, 00:50

Kobajaši slavio u Vilingenu

Japanski ski skakač Rjoju Kobajaši pobedio je na takmičenju u nemačkom Vilingenu, u okviru Svetskog kupa.

Pobednik u Vilingenu odlučen je nakon jedne serije skokova, zbog loših vremnskih uslova.

Japanac je do pobede stigao skokom od 145 metara koji mu je doneo 115.6 bodova.

Drugo mesto je zauzeo Norvežanin Halvor Granerund sa 111.6 bodova i skokom od 143 metara, a treći je bio njegov sunarodnik Marijus Lindvik sa skokom od 137 metara i 107 bodova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kobajaši je ovom pobedom ponovo izbio na vodeće mesto u Svetskom kupu sa 1136 bodova, 28 više od Nemca Karla Gajgera, koji je danas zauzeo tek 20. mesto, dok je treći Granerund sa 865 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lindvik slavio pred ZOI

Izvor: B92, 30.Jan.2022

Norveški ski skakač Marijus Lindvik pobednik je takmičenja Svetskog kupa u nemačkom Vilingenu, poslednjem pred početak Zimskih olimpijskih igara u Pekingu...Lindvik je do svoje šeste pobede u karijeri došao pošto je u drugoj seriji napredovao za pet pozicijia...On je zabeležio skokove od 140...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.