Ko najviše skida sa interneta

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2011, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko najviše skida sa interneta

Južna Koreja je na prvom, Rumunija na drugom, a Bugarska na trećem mestu po skidanju fajlova sa interneta, pokazalo je istraživanje Pando Networka.

Prosečna brzina skidanja u Južnoj Koreji je 2.202 kilobajta u sekundi (KB/s), u Rumuniji - 1909 KB/s, a u Bugaskoj - 1611 KB/s.
Prema ovom istraživanju, koje su objavili bugarski mediji, SAD se nalaze na 26. mestu sa 606 KB/s, dok je prosek u svetu 580 KB/s.
Visokorazvijeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Japan je na šestom mestu, a prate ga Švedska, Ukrajina, Danska i Honkong.
Pando Network je istraživanje sproveo na bazi od 27 miliona skinutih podataka sa interneta sa 20 miliona računara u 224 države sveta, od januara ove godine.
( Izvor: Mondo, Tanjug )
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.