Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 18:01

Kim Tili napustio Budućnost sa samo 11 odigranih minuta

Sledeća destinacija - Japan

Kada je francuski košarkaš Kim Tili dolazio u Budućnost to je bilo najavljeno kao prilično pojačanje za Plave, ali nije se sve završilo na najbolji način. Odigrao je samo 11 minuta u dresu Podgoričana. A ovog leta je napustio Plave i karijeru će nastaviti u Japanu, u ekipi Rjukju Golden Kings.

Dakle, sledeća destinacija biće mu je u Aziji.

U Podgoricu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je došao u februaru, kao pojačanje za finiš sezone, ali je mesec kasnije pandemija koronavirusa zaustavila sve.

Ostaće upamćeno da je 32-godišnji Tili odigrao tri meča u ABA ligi, ukupno na terenu proveo 11 minuta i postigao devet poena.

Nije imao mnogo prilike da pokaže kvalitet jer je nedugo po njegovom dolasku pandemija koronavirusa prekinula sezonu. Bilo je očekivano da će doći do rastanka saradnje...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.