KONCERT: Japanski pijanista u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 23.Jun.2022, 12:00

KONCERT: Japanski pijanista u Beogradu

Kako je 2022. godina kada obeležavamo 140 godina od uspostavljanja prijateljskih odnosa između Japana i Srbije, očekuju nas brojni događaji koji će doprineti daljem jačanju naših prijateljskih veza.

 
Japanska ambasada u Republici Srbiji, u saradnji sa Beogradskom filharmonijom, najavljuje koncert japanskog pijaniste Tempei Nakamure.
 
Tempei Nakamura, kompozitor i pijanista, rodom iz Kobea u Japanu, počeo je da uči klavir sa 5 godina. U srednjoj školi, njegov dom je uništio Veliki zemljotres u Hanšinu, zbog čega je napustio školu i zaposlio se. Iako u srednjoj školi nije svirao klavir, primljen je u muzičku školu i nastavio...
Pogledaj vesti o: Zemljotres u Japanu,   Zemljotres

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.