Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Okt.2019, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japansko-srpski festival filma 2019

Od 29. do 31. oktobra 2019. u Jugoslovenskoj kinoteci (Uzun Mirkova 1) biće održan Japansko-srpski festival filma. Isti program biće realizovan i u Novom Sadu i Tokiju, 2. i 3. novembra. Šesti Japansko-srpski festival filma organizuju Udruženje CultCrave i Kinoteka. Posetioci će imati priliku da vide nova kratkometražna filmska ostvarenja u selekciji Marka Grbe, kao … The post Japansko-srpski festival filma 2019 appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

"Džez svetkovina u Novom Sadu" u okviru 35. Beogradskog džez festivala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2019, 15:02

Kako je rečeno na konferenciji za novinare u Gradskoj kući u Novom Sadu, novina jubilarnog 35. Beogradskog džez festivala jeste da će prevazići granice Beograda, a prva adresa je Novi Sad, gde će biti realizovan program ''Džez svetkovina u Novom Sadu''...U okviru tog programa biće održan koncert...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.