Japansko-nemačka kompanija lansirala nove kompjutere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japansko-nemačka kompanija lansirala nove kompjutere

MINHEN - Japansko-nemačka kompanija "Fudžicu-Simens kompjuters" (FSC) lansirala je nove profesionalne desktop personalne kompjutere (PC) s velikim brojem karakteristika koje ih svrstavaju u sam vrh pripadajućih klasa.

Svih 11 novih modela iz serija "Esprimo C", "Esprimo E" i "Esprimo P" zasnovano je na novom skupu čipova LJ43/LJ45 američkog proizvođača "Intela" koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << omogućavaju računarima brži rad i bolje performanse uz manju potrošnju električne energije.

Kako savremene kancelarije sve više pažnje obraćaju na aspekte ergonomije i estetike, FSC je odgovorio tom zahtevu uočljivo novim dizajnom u kompletnoj paleti svojih proizvoda za profesionalnu upotrebu.

Primer i pravi "mamac" za korisnike u tom pogledu je model "Esprimo C5730" čije je kućište u odnosu na prethodnu verziju smanjeno za čak 23 odsto i sa zapreminom od samo 6,9 litara

To je sada na tržištu jedan od najmanjih "ultra-malih" računara s integrisanim napajanjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.