Japanski milijarder ne želi sam na putovanje oko Meseca

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2020, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanski milijarder ne želi sam na putovanje oko Meseca

Japanski milijarder Jasuki Maezava kupio je karte za putovanje oko Meseca kao prvi putnik specijalne „Spejs-iksove“ rakete za svemirski turizam, pa je raspisao konkurs za pratilju koja će krenuti s njim. Japanski milijarder Jasaki Maezava pokrenuo je bizarnu kampanju kako bi pronašao „žensku partnerku“ koji će zajedno sa njim leteti oko Meseca. Na zvaničnom Maezavinom sajtu jasno stoji da on ne traži samo saputnicu, već srodnu dušu koja će ga pratini na putu u svemir.   „(Maezava) oduvek sanja da putuje u svemir“, navodi se na zvaničnom sajtu. „Želi da poseti to jedinstveno mesto zajedno sa nekim posebnim“. Izbor saputnice će biti ozbiljno...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Japanski milijarder traži PARTNERKU za put oko Meseca

Izvor: Blic, 13.Jan.2020

Japanski milijarder Jusaku Maezava, prvi potencijalni putnik na budućoj raketi kompanije SpaceX namenjenoj dubokom svemiru, pokrenuo je kampanju kojom traži partnerku koja će se sa njim upustiti u avanturu putovanja oko Meseca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.