Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2023, 07:32

Japanska PVO u pripravnosti nakon najave Severne Koreje da će lansirati vojni satelit

Nakon što je Severna Koreja najavila lansiranje vojnog, špijunskog satelita u periodu od 31. maja do 11. juna, vlasti Japana saopštile su danas da je aktiviran i stavljen u stanje pripravnosti sistem PVO od balističkih raketa upozorivši da će biti oboren svaki projektil koji ugrozi japansku teritoriju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severna Koreja najavila Japanu da će lansirati satelit

Izvor: Beta, 29.Maj.2023

Severna Koreja obavestila je Tokio da će narednih nedelja lansirati satelit, saopštila je danas japanska obalska straža.To bi, kako navodi agencija AP, mogao biti pokušaj Pojongjanga da stavi u orbitu svoj prvi vojni sateliz za izviđanje.Pjongjang je obavestio japansku obalsku stražu da će biti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.