Japanci otvaraju piceriju na Mesecu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Sep.2011, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanci otvaraju piceriju na Mesecu

Japanski proizvođač pica Dominos, novom marketinškom kampanjom, odlučio je da potuče svoju konkurenciju. Objavili su da će napraviti restoran na površini Meseca, prenose svetske agencije.

Dominos se već godinama različitim marketinškim trikovima bori protiv konkurentske firme Pica Hata, a nakon što su oni 2001. godine isporučili pice astronautima na Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS), Dominos je prošle godine, na obeležavanju 25 godina postojanja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Japanu, jednoj osobi platio 2,5 miliona funti za samo sat vremena dostavljanja svojih specijaliteta.

Novi Dominosov poduhvat iznosiće 13,4 milijarde funti od čega će 4,5 milijarde biti potrebno za transport 70 tona konstrukcijskog materijala i opreme za pripremanje pice na Mesecu. Restoran će zauzimati prostor od 26 metara kvadratnih, a osoblje koje bude radilo moraće na Mesecu i da živi. Kada će se restoran otvoriti, u Dominosu još ne znaju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nova zamisao - Picerija na mesecu

Izvor: medio.rs, 02.Sep.2011, 00:04

Japanski proizvođač pica "Dominos" najavio je da će napraviti piceriju na Mesecu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.