Japanci izmislili najrealističniju seks lutku do sada

Izvor: KarikeMagazin.com, 18.Avg.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanci izmislili najrealističniju seks lutku do sada

Japanska kompanija “Orient Industry” je kreirala najrealističniju seks lutku do sada. Lutka je toliko realistična da ljudi ponekad zaborave da se radi o lutki. Ove lutke su kreirane od najkvalitetnijih silikonskih materijala, a posebna pažnja je posvećena kreiranju očiju i kože. Ove lutke koštaju oko 1.500 američkih dolara i za sada se mogu naći samo u Japanu. Lutke dolaze sa posebnom linijom odeće i perika, pa svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu KarikeMagazin.com << kupac može naručiti izgled koji želi.
Potparol kompanije “Osami Seto” je izjavio da se kompanija trudi da pravi što realističnije proizvode, a da to uspevaju zahvaljujući izuzenoj završnoj obradi kod kreiranja očiju u kože, što omogućava prirodan izgled lutki.
Pogledajte slike ove japanske senzacije, kada je industrija lutaka za seks u pitanju





Izvor

Nastavak na KarikeMagazin.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KarikeMagazin.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KarikeMagazin.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.