Japanac Kubo u Realu, odbio Barselonu, PSŽ i Siti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanac Kubo u Realu, odbio Barselonu, PSŽ i Siti

Mladi japanski fudbaler Takefuša Kubo prešao je iz Tokija u Real Madrid, objavio je slavni klub.

Ovaj 18-godišnji ofanzivni vezista, koji je od 2011. do 2015. godine bio u Barseloninoj školi La Masiji i dobio nadimak "Japanski Mesi", obukao je beli dres u transferu vrednom dva miliona evra i potpisao šestogodišnji ugovor.

Barselona je želela da ga vrati na Nou Kamp, interesovanje su pokazivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Pari Sen Žermen i Mančester Siti, ali je Real na kraju pobedio u toj trci, s tim da će Kubo prvo igrati za drugi tim - Kastilju.

Upravo je Kubo jedan od igrača zbog kojih je FIFA kaznila Barselonu zabranom transfera pre pet godina (kršenje propisa oko dolazaka maloletnih fudbalera), i zato je otišao iz Katalonije.

Pre Kuba, Real je ovog leta doveo Edera Militaa (Porto), Luku Jovića (Ajntraht Frankfurt), Edena Azara (Čelsi) i Ferlanda Mendija (Lion).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.