Japan pomaže kad je najpotrebnije

Izvor: B92, 08.Jul.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Japan pomaže kad je najpotrebnije"

Beograd -- Jadranka Joksimović zahvalila ambasadoru Japana Masafumiju Kurokiju za kontinuirane napore i finansijska sredstva koje Japan ulaže da pomogne Srbiji i građanima

Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije je sa ambasadorom Japana razgovarala o razvojnoj pomoći i podršci koju ova država pruža Srbiji u saniranju posledica poplava, saopšteno je iz kabineta ministarke.

Ona je tokom razgovora navela da je Vlada Japana i ovog puta, u teškoj situaciji po Srbiju i njene gradjane, pokazala da je spremna da pruži pomoć onda kada je najpotrebnija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Joksimović: Japan pomažže kada je najpotrebnije

Izvor: Blic, 08.Jul.2014

Beograd - Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović zahvalila je danas ambasadoru Japana Masafumiju Kurokiju za kontinuirane napore i finansijska sredstva koje Japan ulaže da pomogne Srbiji i njenim građanima. ..Joksimović je sa ambasadorom Japana razgovarala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.