Japan pobedio Srbiju posle 13 godina

Izvor: Mondo, 31.Maj.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan pobedio Srbiju posle 13 godina

Domaći teren, nažalost, nije pomogao podmlađenom sastavu naše odbojkaške reprezentacije.

Foto: MN Press

U podmlađenom sastavu, ali sa istim - pobedničkim - ambicijama, odbojkaša reprezentacija Srbije započela je novo izdanje Lige nacija.

Nažalost, porazom...

Ekipa Nikole Grbića izgubila je u Novom Sadu od Japana 1:3 (17:25, 12:25, 26:24, 25:17).

Ovo je prva pobeda Japana nad Srbijom posle 13 godina.

Tokom prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vikenda, naši odbojkaši igraće još protiv Francuske (subota, 19.00) i Rusije (nedelja, 19.00), takođe u Novom Sadu.

"Od kada sam postao trener, od svih svojih ekipa, pa tako i reprezentacije, tražio sam ko god da izađe na teren, da se ide na pobedu. Prema tome, ne postoje nikakve kalkulacije, igrači koji su u ovom sastavu su tu da dobiju priliku da više igraju, da vidimo na koga možemo da računamo", izjavio je selektor Grbić u najavi utakmice, a preneo Sportski žurnal.

Nadamo se da će u narednim mečevima, uz iskustvo, doći i bolji rezultati...
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.