Japan donira 174.000 evra domovima zdravlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2013, 02:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan donira 174.000 evra domovima zdravlja

BEOGRAD -

Predstavnici Vlade Japana uručiće donaciju vrednu 174.000 evra domovima zdravlja u Svrljigu i Doljevcu, u sklopu podrške unapređenju zdravstvene zaštite u Srbiji, saopštila je ambasada Japana u Beogradu.

Na ceremoniji u Vladi Srbije, otpravnik poslova ambasade Japana Kazuaki Kameda potpisaće ugovor o donaciji sa predstavnicima lokalnih vlasti i domova zdravlja u Svrljigu i Doljevcu.

Dva ambulantna vozila i medicinska oprema u vrednosti od 84.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće dodeljeni Domu zdravlja "Dr Ljubinko Đorđević" iz Svrljiga, dok će Dom zdravlja u Doljevcu dobiti ambulantno vozilo i rentgen sa komorom za razvijanje, ukupne vrednosti oko 90.000 evra.

Kroz projekte za unapređenje osnovnih potreba stanovništva u Srbiji, Vlada i narod Japana donirali su od 1999. godine skoro devet miliona evra, a ukupan iznos japanske pomoći Srbiji u istom periodu prelazi 460 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisivanje ugovora o poklonu Ambasade Japana domovima zdravlja

Izvor: Beta Video, 13.Mar.2013

BEOGRAD - Potpisivanje ugovora o poklonu Ambasade Japana domovima zdravlja u Svrljigu i Doljevcu. Ugovor su potpisali otpravnik poslova Ambasade Kazuaki Kameda i državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Simo Vuković. (Pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Japanska Vlada donirala 80.000 eura bjelopoljskom Domu zdravlja

Izvor: SandzakInfo.net, 13.Mar.2013

Domu zdravlja Bijelo Polje je od strane japanske Vlade, posredstvom Ambasade Japana u Beogradu, odobrena donacija u vrijednosti 80 hiljada eura, za nabavku opreme za mikrobiološku laboratoriju i vozila za sanitetski prevoz.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.