JAPANSKI DOKTOR SMRT: Predvodio zloglasnu JEDINICU 731 i činio pokolje, a Amerikanci mu dali IMUNITET! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAPANSKI "DOKTOR SMRT": Predvodio zloglasnu JEDINICU 731 i činio pokolje, a Amerikanci mu dali IMUNITET! (FOTO/VIDEO)

Širo Iši, hirurg i general u japanskoj vojsci, bio je direktor zloglasne jedinice "731" koja se bavila ispitivanjem biološkog naoružanja.

Tokom Drugog svetskog rata, general Iši predvodio je jedinicu "731" u Mandžuriji tokom drugog japansko-kineskog rata u periodu od 1937. do 1945. godine.

Rezultati njihovih istraživanja trebalo je da im pruži mogućnost za napad na Ameriku pod kodnim imenom "Trešnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << cveta noću".

General Iši i njegova jedinica sprovodili su stravične eksperimente nad ratnim zarobljenicima i civilima, i na taj način je preko 10.000 ljudi izgubilo živote u nezamislivim mukama.



Prema dokumentaciji o "jedinici 731", njihovo delovanje i zločini su toliko strašni da se tvrdi da u poređenju sa Nemcima, nacisti deluju kao "dobri".

Ova jedinica, kao i general Iši, optuženi su za najozloglašenije zločine, ali nikada nisu osuđeni.

Iši je izlagao zarobljenike raznim agensima smrtnih zaraza, kao što su kuga, kolera, antraks i mnogi drugi, ali su sprovodili i fiziološke eksperimente nad ljudima podvrgavajući ih visokim frekvencijama zvuka, izazivajući prisilne pobačaje kod žena, kao i veštački izazvane moždane udare.

Naime, Amerika je Išiju ponudila imunitet u zamenu za informacije koje su se kasnije koristile za američki istraživački program biološkog ratovanja.

Postoje tvrdnje da je nakon dobijenog imuniteta Širo Iši postao savetnik u američkoj vladi.

Sa druge strane, postoje i tvrdnje da se Širo Iši nakon rata vratio u Japan i otvorio privatnu kliniku na kojoj je bio direktor do svoje smrti.

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SVET: Siromašni dečak sprema obrok svom malenom bratu POPUT PROFESIONALCA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.