Iz igrice pravo u Tokio: Nisan Concept 2020 Vision GT

Izvor: Blic, 30.Okt.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz igrice pravo u Tokio: Nisan "Concept 2020 Vision GT"

Nisan je još na Gudvud festivalu brzine u Engleskoj prikazao svoj adut za najnoviju Gran Turizmo igricu, a sada je i publika u Tokiu dobila priliku da uživo vidi "Concept 2020 Vision GT" u novoj crvenoj mat boji.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Ovaj koncept sueprautomobil je razvijen u saradnji Polyphony Digital INC,
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

kreatora popularne video igrice Gran Turizmo i japanskog autmobilskog giganta koji je godinama unazad prisutan u svetu virtuelnih automobilskih trka.

Pored nove mat crvene boje koja posebno ističe ekstremne linije ovog virtuelnog superautmobila, tu je i prepoznatljiva prednja rešetka u obliku slova V.

Kao i uvek, Gran Turizmo franšiza je dobar način da se ovakvim koncept modelima najave budući projekti, pre svega superautomobil koji bi u narednom periodu mogao da se nađe u Nisanovoj ponudi.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.