Isus sahranjen u Japanu?! (VIDEO)

Izvor: S media, 30.Dec.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isus sahranjen u Japanu?! (VIDEO)

Prema priči, Isus je posetio Japan kada je imao između 21 i 33 godine. Naravno, ta je tvrdnja potkrepljena činjenicom da Biblija "preskače" velik period Isusovog života, tj. mladosti. Isus je u Japanu navodno učio jezik i kulturu, a potom se vratio u Jerusalim.

A šta se dogodilo sa raspećem? Isus Hrist nije bio taj koji je razapet. Prema ovoj teoriji, razapet je njegov mlađi brat Isukiri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Otkriva se tajna Keopsove piramide

Crkva objavila umrlicu Isusa Hrista

Tutankamonovo prokletstvo?

U međuvremenu, Isus je pobegao u Sibir. Nakon nekoliko godina preko Aljaske je stigao do luke Haćinohe, 40-ak kilometara od sela Šingo. Ostatak života proveo je u tom selu u prefekturi Aomori. Tamo se i oženio, imao troje dece i umro u 106 godini.

Izvor ovih tvrdnji nalazi se u seriji drevnih japanskih dokumenata u kojima se nalaze detalji o Isusovom begu iz Svete zemlje.

"Takenouči dokumenti" su navodno stari više od 1.500 godina i oduvek su u vlasništvu porodice Takenouči. Dokumenti su bili zatureni među drugim stvarima, ali 1935. godine ih je pronašao Kijomaro Takenouči. Danas je dostupan i prevod na engleskom jeziku.

Međutim, prava atrakcija u selu koje broji 2.800 stanovnika nisu dokumenti već grob Isusa Krista. Na vrhu jednog brdašca pored rižinih polja nalaze se dva groba s drvenim krstom. U levom je navodno pokopano uvo Isusovog brata Isukirija i pramen kose Device Marije. U grobu desno pokopan je, tvrde, sam Isus.

(24sata.info)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

ISUS UMRO U JAPANU U 106. GODINI?!

Izvor: Kurir, 30.Dec.2011

Prema drevnim japanskim dokumentima, Isus pobegao u Japan i doživeo duboku starost....U drevnim japanskim dokumenata otkrivena je još jedna teorija o Isusu Hristu! Isus je, navodno, kao mlad posetio Japan. Bio je očaran kulturom, pa je naučio japanski jezik i običaje, posle čega se vratio u Jerusalim...Prema...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.