Iskrcali se svi članovi posade Dajmond princesa

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskrcali se svi članovi posade "Dajmond princesa"

Svi članovi posade kruzera "Dajmond princes", koji je bio u karantinu u japanskoj luci Jokohama, danas su se iskrcali, saopštio je japanski ministar zdravlja Kacunobu Kato.
Prema njegovim rečima, na brodu više nema putnika niti članova posade, prenosi Tas.

Ukupno 500 članova posade i drugog osoblja danas je evakuisano sa kruzera koji je stavljen u karantin početkom februara, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon što je ustanovljeno da je putnik iz Kine koji se iskrcao u Hongkongu zaražen korona virusom.
Evakuacija skoo 1.000 putnika koji su bili negativni na korona virus počela je 19. februara.
Na brodu je bilo oko 3.700 putnika i članova posade iz 50 zemalja, od kojih je 705 zaraženo korona virusom, a sedam ih je umrlo.
Devetoro srpskih državljana krajem februara napustilo je kruzer i smešteni su u karantin na kopnu. 
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA KRUZER OSTAO PUST: Putnici i članovi posade napustili karantin i krenuli svojim kućama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2020

Svi članovi posade kruzera "Dajmond prinses", koji je bio u karantinu u japanskoj luci Jokohama, danas su se iskrcali..Svi članovi posade kruzera "Dajmond princes", koji je bio u karantinu u japanskoj luci Jokohama, danas su se iskrcali, saopštio je japanski ministar zdravlja Kacunobu Kato...Prema...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.