Inijesta želi da ide iz Japana, ali ne u SAD

Izvor: RTS, 30.Dec.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inijesta želi da ide iz Japana, ali ne u SAD

Bivši kapiten Barselone Andres Inijesta namerava da ode iz japanskog Visel Kobea, ali je odbio ponudu da se preseli u SAD. Iskusni 35-godišnji fudbaler posle samo godinu i po dana voleo bi da napusti Japan, bez obzira što ugovor sa Kobeom ima na još jednu sezonu.
Zato su u red stali Los Anđeles Galaksi, Sijetl Saunders i Inter Majami, ali je Katalonac odbio odlazak u MLS ligu, piše Mundo Deportivo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Zato se veće šanse daju argentinskom Estudijantesu, čiji je član posao bivši Inijestin saigrač sa Nou Kampa Havijer Maskerano, koji pokušava da ga nagovori na transfer.
Da su pregovori ozbiljni govore i reči predsednika Estudijantesa Huana Sebastijana Verona da "klub ima veliku želju da dovede Inijestu".
Inijesta je slavu stekao u Barseloni igrajući za prvi tim od 2002. do 2018. godine, osvojio je čak 32 trofeja, među kojima su četiri Lige šampiona.
Puno uspeha imao je i sa reprezentacijom Španije, bio je dva puta prvak Evrope (2008, 2012) i jednom sveta (dao jedini gol u produžecima finala protiv Holandije u Južnoj Africi 2010).
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Inijesta želi da ide iz Japana, ali ne u SAD

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2019

Bivši kapiten Barselone Andres Inijesta namjerava da ode iz japanskog Visel Kobea, ali je odbio ponudu da se preseli u SAD, piše Mundo Deportivo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.