I ove godine opasni iz prekida – majstor Koke može i direktno iz kornera! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ove godine opasni iz prekida – majstor Koke može i direktno iz kornera! (VIDEO)

Atletiko u prijateljskom susretu savladao Sagan Tosu, ali posle autogola Stefana Savića tek u penal seriji

Tri od tri za Dijega Simeonea, iako na ovoj poslednjoj test utakmici njegov Atletiko nije blistao, pa je japanski Sagan Tosu položio koplja tek u penal seriji koju je "panenkom" za konačnih 5:2 okončao novajlija Lusijano Vijeto.

U regularnih 90 minuta bilo je 1:1 pošto je malerozni Stefan Savić, još jedno letnje pojačanje, postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << autogol uz 83. minutu kada je golman Atletika Miguel Moja ne baš najsjajnije reagovao na jedan prizeman centaršut sa desne strane. Bio je to prvi gol koji je Atletiko primio na tri kontrolne utakmice uoči početka nove sezone (Numansija 2:0, Ovijedo 2:0).

Ali duel sa Sagan Tosuom pamtiće se po majstoriji Kokea, koji bi ove sezone trebalo da preuzme konce Atletikove igre u svoje ruke i izraste u istinskog lidera ekipe. Korner sa leve strane i lopta na suprotnu stativu. Direktno u mrežu. Golman japanskog tima verovatno je mogao i bolje da reaguje, ali to ne oduzima mnogo na lepoti Kokeoveg remek dela.



(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.