I ove godine glasali za Šerloka Holmsa, Ivicu Osima...

Izvor: Prva.rs, 12.Okt.2014, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ove godine glasali za Šerloka Holmsa, Ivicu Osima...

Dok su neku dopisivali željena imena, kao što su, na primer Šerlok Holms, Ivica Osim ili japanski ambasador u BiH Hide Jamazaki, drugi su komentarisali političare i ostavljali im razne poruke, piše sarajevski portal Klix.ba.

Glasači su na duhovit način iskazali svoje nezadovoljstvo, pa su poručili da bi samo Holms mogao da reši kriminal u zemlji.

Na listićima su se našli i stihovi pesama popularnih grupa S.A.R.S. i Dubioze kolektiv.

"Stvarnost nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je crno - bela, a budućnost siva...", citirao je jedan od glasača pesmu "Perspektiva".

Osim pesama, bilo je i onih koji su izdvojili svoje vreme da svakom od kandidata za Predsedništvo BiH napišu šta misli o njemu, drugi su crtali, a jedan birač je poslao i poruku selektoru Fudbalske reprezentacije BiH Safetu Sušiću da ode.

Možda najupečatljiviji poništeni listić koji je objavio ovaj portal jeste sa porukom jednog birača "Listić je poništen od strane univerzitetski obrazovanog građanina".

Centralna izborna komisija će, kada budu objavljeni konačni rezultati, objaviti i broj poništenih glasačkih listića.
Izvor: tanjug
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.