Grad Beograd pomaže Japan sa 25 miliona dinara

Izvor: Studio B, 15.Mar.2011, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grad Beograd pomaže Japan sa 25 miliona dinara

Grad Beograd izdvojio 25 miliona dinara na ime pomoći narodu Japana nakon nezapamćene tragedije koja je prošle sedmice zadesila ovu zemlju.

Grad Beograd uputiće apel svim gradskim opštinama i preduzećima čiji je osnivač da se uključe u akciju pomoći i doniraju sredstva u skladu sa svojim mogućnostima.

- Brojni su pozivi upućeni na Kabinet gradonačelnika kojima Beograđani žele da iskažu koliko saosećaju sa narodom Japana i koliko su zahvalni za sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su u ime prijateljstva učinili za nas proteklih godina, nudeći istovremeno i svoj lični doprinos u pomoći koju će Beograd pružiti. Želja nam je da na ovaj način bar malo pomognemo u obnovi Japana, zemlje dokazanog prijatelja Beograda i Srbije - izjavila je Tatjana Pašić, pomoćnica gradonačelnika Beograda.

Gradonačelnik Beograda uputio je prošle sedmice u ime Beograđana i u svoje lično ime telegram saučešća narodu Japana, a u razgovoru sa japanskim ambasadorom u Beogradu Tošiom Cunozakijem ponudio i svu neophodnu pomoć.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd izdvojio 25 miliona dinara pomoći Japanu

Izvor: Blic, 15.Mar.2011

BEOGRAD - Grad Beograd je izdvojio 25 miliona dinara za pomoć Japanu, zbog stradanja velikog broja ljudi i materijalnih razaranja koje je ta zemlje pretrpela u nezapamćenim prirodnim katastrofama, saopšteno je danas iz Gradske uprave...Grad apeluje na sve opštine i preduzeća, čiji je osnivač,...

Nastavak na Blic...

I Beograd pomaže Japanu

Izvor: Radio 021, 15.Mar.2011

Na ime pomoći narodu Japana nakon nezapamćene tragedije koja je prošle sedmice zadesila ovu zemlju, Grad Beograd je izdvojio 25 miliona dinara.

Nastavak na Radio 021...

Pomoć šalju Beograd, Prokuplje, Loznica...

Izvor: Press, 16.Mar.2011, 03:47

Grad Beograd je izdvojio 25 miliona dinara na ime pomoći narodu Japana posle nezapamćene tragedije koja je zadesila ovu zemlju

Nastavak na Press...

Vojvodina šalje pomoć Japanu

Izvor: S media, 16.Mar.2011

Vlada Vojvodine odlučila je danas da uputi 25 miliona dinara pomoći Japanu, nakon nedavnog zemljotresa i cunamija. ..Taj iznos će biti izdvojen iz pokrajinskog budžeta radi ublažavanja posledica katastrofalnog zemljotresa i cunamija u Japanu, državi koja spada u najveće prijatelje i bezrezervne...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.