Gotovo, vratio se Princ Poldi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2020, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, vratio se "Princ Poldi"! (foto)

Stigla i zvanična potvrda.

Nemački fudbaler Lukas Podolski se vratio na "Stari kontinent".

Nakon dve i po godine u Japanu u redovima Visel Kobea, potpisao je za turski Antalijaspor.

On je još za vikend stigao u Tursku, a danas je i ozvaničen njegov dolazak u klub iz Antalije, sa kojim je parafirao ugovor na godinu i po dana.

Jasno, on je veoma popularan u Turskoj, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je branio boje Galatasaraja u periodu od 2015. do 2017. godine, za to vreme je osvojio i dva kupa.

Bivši nemački reprezentativac je karijeru počeo u Kelnu, igrao je potom za Bajern, pa ponovo za Keln, da bi 2012. godine stigao u Premijer ligu u redove Arsenala, za koji je igrao u naredne tri godine.

Sledi Galatasaraj, pa Visel Kobe, bilo je priče da bi ove zime mogao da se vrati u voljeni Keln, ali do toga ipak nije došlo, navodno ga među "Jarčevima" čeka funkcija kada jednog dana okači kopačke o klin.

🤝 Willkommen - Welcome - Hoş Geldin @Podolski10 #BizAntalyasporuz pic.twitter.com/OcdBPHELBL

— Antalyaspor (@Antalyaspor) January 23, 2020
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Princ Poldi se vratio u Tursku i razočarao celo Zabže

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2020

Sanjalo je celo Zabže dolazak Lukasa Podolskog, nadali su se pomalo i navijači Kelna, ali na kraju Princ Poldi je izabrao treće rešenje i definitivno postao igrač – Antalije. Sada i zvanično. Podolski je ponovo u Turskoj! Samo dve i po godine pošto je napustio Galatasaraj i preselio se u Vizel...

Nastavak na MozzartSport.com...

POTPISAO: Lukas Podolski se VRATIO u Evropu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 08:19

Proveo je dve i po godine u Japanu...Nemački fudbaler Lukas Podolski se vratio u Evropu. Nakon dve i po godine u Japanu u redovima Visel Kobea, potpisao je za tursku Antaliju...On je još za vikend stigao u Tursku, a danas je i ozvaničen njegov dolazak u klub iz Antalije, sa kojim je parafirao ugovor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.