Godina Japana u Srbiji i Kovinu

Izvor: KovinEkspres.rs, 27.Sep.2012, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godina Japana u Srbiji i Kovinu

Na početku izložba japanskih grafika 18. i 19. veka Povodom održavanja manifestacije „Godina Japana u Srbiji“ koja traje od 1. do 26. oktobra Centar za kulturu poziva građane da prisustvuju svečanom otvaranju izložbe „Slike efemernog sveta“ 1. oktobra u 19 časova. Na ovoj izložbi biće obuhvaćeni radovi japanske grafike koji potiču iz 18. i 19. veka, a tom prilikom prisutnima će se obratiti istoričar umetnosti i urednik Galerije Ištvan Hajdu, predsednik opštine Kovin Slavko Branković i direktor Centra za kulturu Kovin Fema Dimitrijević. Izložbu će otvoriti Njegova Ekselencija Tošio Cunozaki, ambasador Japana.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Dušan Đokić: Moć središta

Izvor: Arte, 27.Sep.2012

U četvrtak 27. septembra u 19 časova, Dusan Đokic otvara izložbu slika pod nazivom "Moć središta", u galeriji Centra za kulturu Rakovica. Izložba traje do 11. oktobra, 2012. godine.

Nastavak na Arte...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.