Izvor: S media, 08.Maj.2013, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde živi najviše milionera

Ova kompanija je predstavila rejting gradova sveta prema broju dolarskih milionera i milijardera.

U Tokiju živi 461 hiljada milionera, u Njujorku, koji zauzima drugo mesto, živi njih 389.000, na trećem mestu je London sa 281.000 milionera, a Moskva sa 101.000 milionera zatvara prvu dvadeseticu, piše ruski list Komersant.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Moskva nije "ušla" na listu 20 gradova sa najviše multimilionera, ali je zato u svetskom vrhu po broju milijardera. Istraživači Veltinsajta su u tom gradu "prebrojali" 64 dolarska milijardera.

To je omogućilo ruskoj prestonici da zauzme drugo mesto na svetu, prepustivši lidersku poziciju Njujorku, u kome živi samo šest milijardera više - 70.

*Da ne verujete kuda ide ovaj svet: Ovako izgleda jedan običan dan šestogodišnje milionerke.

Izvor: Tanjug foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.