Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 14:49

GROSIJA U SEULU DOČEKALI PROTESTI Žestoke kritike odobrenja IAEA za ispuštanje radioaktivne vode iz Fukušime

Direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju Rafael Grosi dočekan je protestima tokom današnje posete Južnoj Koreji, gde boravi s ciljem da umanji strahovanja zbog japanskog plana da u more ispusti prečišćenu radioaktivnu vodu iz nuklearne elektrane Fukušima.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grosija u Seulu dočekali demonstranti: Ustali zbog odluke da se radioaktivna voda iz Fukušime ispusti u okean (VIDEO/FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 08.Jul.2023

Iako je vlada Južne Koreje najavila da će poštovati izveštaj Međunarodne agencije za atomsku energiju, građani se ne slažu sa njom

Nastavak na 24sedam.rs...

Poslanici u južnokorejskom parlamentu izrazili nezadovoljstvo zbog plana ispuštanja vode iz Fukušime

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2023, 11:29

Poslanici opozicije u južnokorejskom parlamentu danas su oštro kritikovali šefa Međunarodne agencije za atomsku energiju Rafaela Grosija zbog podrškejapanskim planovima za ispuštanje prečišćene otpadne vode iz nuklearne elektrane Fukušima u okean.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.