Izvor: Blic, 02.Jan.2024, 11:56

OGROMAN PLAMEN IZBIJA IZ AVIONA DOK SE KREĆE Sudarili se avioni na pisti u Tokiju, NE ZNA SE SUDBINA PETORO PUTNIKA (VIDEO)

Putnički avion Japan erlajnsa goreo na pisti na aerodromu Haneda u Tokiju nakon sudara sa letelicom Obalske straže, javlja državni medij NHK.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAVIČNI SUDAR I EKSPLOZIJA ODNELI PET ŽIVOTA Sudarili se avioni na pisti u Tokiju, nastradali putnici iz letelice obalske straže (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Jan.2024

Putnički avion Japan erlajnsa izgoreo je na pisti na aerodromu Haneda u Tokiju nakon sudara sa letelicom Obalske straže, javlja državni medij NHK. Petoro putnika iz aviona Obalske straže je poginulo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.