Filipović traži novi klub!

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2020, 17:40

Filipović traži novi klub!

Završio je sa Pro Rekom.

Filip Filipović je odlučio, napustiće Pro Reko.



"Iskreno, mi smo se još pre dve godine dogovorili – Felugo, Volpi i ja, da odradim ugovor do Tokija 2020. i da to bude kraj naše saradnje"
, rekao je Filip Filipović.

Inače, u klubu je od 2014. godine kada je napustio Radnički iz Kragujevca.

"Mogu samo da budem zahvalan klubu na svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovim godinama, a o tome koliko sam bio srećan što sam bio njegov član govori činjenica da sam najveći deo seniorske karijere proveo u Pro Reku. Završila se prelepa epoha i ja sam prezadovoljan."

Ipak, ostao je gorak ukus od ove sezone.



"Ostao je gorak ukus zato što sam se zbog ove pandemije virusa korona od Reka oprostio bez titule, bez utakmica, bez borbe, zbog toga mi je najteže. Nisam zamišljao da ću na ovakav način da napustim Pro Reko
", rekao je Filipović.

Da li ima ponuda? Naravno, ipak se radi o vaterpolisti koji je četiri puta proglašavan za najboljeg na svetu.

"Celo leto je ispred nas. Ima nekoliko zanimljivih klubova u koje bih hteo da se preselim. Ali, da ne prejudiciram… Voleo bih da budem u klubu koji ima ozbiljne namere. Jer ova sezona, koliko god bila naporna, bila je uzalud. Voleo bih da se sledeće godine, gde god budem igrao, borim za titulu", rekao je Filipović.

Što se tiče reprezentacije Srbije, niko nije trenirao već dva meseca u bazenu što je ogroman problem, a svi su bili u karantinu od 28 dana po povratku iz Grčke sa priprema.

"Svi smo van takmičarske forme, iako većina trenira na suvom. Meni je najteže pao karantin od 28 dana. Neću nikoga da okrivljujem, smatram da je 14 dana bilo dovoljno, onih drugih 14 sam izuzetno teško prihvatio. Nije se vodilo računa o našem psihičkom zdravlju. Pogotovo o nama koji smo navikli da budemo aktivni po ceo dan i da radimo, a bili smo zatvoreni 28 dana. Bilo je i kriznih perioda. Bio je to najteži trenutak, kako za mene, tako i za porodicu, jer nisam navikao da budem 24 časa u četiri zida", rekao je Filipović za "Novosti".
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.