Fetel i Veber najbrži na treningu u Japanu, Raikonen izleteo sa staze

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel i Veber najbrži na treningu u Japanu, Raikonen izleteo sa staze

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel osvojio je pol poziciju u trci za Veliku nagradu Japana u Formuli jedan, pošto je bio prvi u kvalifikacijama na stazi Suzuka.

Fetel je svoj četvrti "pol" osvojio prešavši stazu za minut i 30,839 sekundi. Drugi će krenuti njegov timski drug Mark Veber. Sa treće pozicije će krenuti domaći vozač Kamui Kobajaši iz Zaubera, pošto je Dženson Baton kažnjen zbog tehničke promene, tako da će sada biti osmi na startu.

Sa četvrte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pozicije krenuće Romen Grožan iz Lotusa, ispred Serhija Peresa iz Zaubera i Ferarijevog Fernanda Alonsa i Lotusovog Kimija Raikonena, koji je u jednom trenutku izleteo sa staze.

Među prvih 10 su još dvojac Meklarena Dženson Baton i Luis Hamilton i Felipe Masa iz Ferarija.

Vozač Fors Indije Niko Hulkenberg takodje je pomeren za pet pozicija zbog promene menjača

Trka za Veliku nagradu Japana vozi se u nedelju od 8 časova.

Povezane vesti: Iz Red Bula poručuju: Nikoga se ne plašimo! Hamilton slupao bolid, Red Bul najavljuje uspeh na Suzuki
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fetel najbrži u kvalifikacijama

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2012

Vozač Red Bula Sebastijan Fetel osvojio je danas početnu, "pol" poziciju u trci za Veliku nagradu Japana u Formuli jedan, pošto je bio prvi u kvalifikacijama na stazi Suzuka.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.