Ferštapenu pripao pol u Japanu: Holanđanin sa prvog mesta može da obezbedi novu titulu šampiona sveta!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Okt.2022, 12:52

Ferštapenu pripao pol u Japanu: Holanđanin sa prvog mesta može da obezbedi novu titulu šampiona sveta!

Ostalo je samo da sačuva poziciju na trci u ovoj azijskoj zemlji Vozač Red Bula i aktuelni svetski šampion, Maks Ferštapen uspeo je da osvoji pol poziciju pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Japana. Ovo je ujedno i izgledna prilika za Holanđanina da odbrani titulu osvojenu prošle godine, ukoliko trku završi na prvom mestu. Veliku borbu […]
Vest Ferštapenu pripao pol u Japanu: Holanđanin sa prvog mesta može da obezbedi novu titulu šampiona sveta! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Verstapen osvojio Veliku nagradu Japana

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2022, 10:51

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas drugu uzastopnu titulu u šampionatu Formule 1, pošto je pobedio u trci za Veliku nagradu Japana.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.