Fallout 76 neće imati krosplej

Izvor: B92, 29.Sep.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fallout 76 neće imati krosplej

Nedavno je svet obradovala vest da je Soni promenio mišljenje za krosplej Playstation 4 sa ostalim konzolama, ali ipak nije sve u rukama ove japanske kompanije kada su video igre u pitanju.

Već svi prvo znamo da će Fortnite biti prva igra koja će podržavati ovaj element, a sada saznajemo i koja neće. Naime, posle radovanja fanova zbog objave vezane za krosplej mnogi su pohvalili Soni zbog ove istorijske odluke, jedan od njih je bio i Pit Hajns, vođa marketinga u kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bethesda.

Mnogi fanovi su njegovu pohvalu primili kao vrstu potvrde da će nadolazeći Fallout 76 biti jedna od igara koje će podržavati međuplatformsko igranje, ali je nakon toga usledio i drugi Hajnsov tip u kojem je navedeno da nema krospleja za ovu igru “zbog velikog broja razloga, i ga verovatno nikada neće implementirati.

Tužna vest za one koji su planirali da igraju sa svojim prijateljima na drugim platforama Fallout 76, ali postoji tračak nade da će se Bethesda, kao i Soni, predomisliti.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.