Izvor: Radio 021, 05.Maj.2021, 22:02

FOTO: Deset fotografija koje su obeležile dan

Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovu sredu, 5. maj.

Održano je finale takmičenja u skokovima sa 10-metarske skakaonice za žene na FINA Svetskom kupu u skokovima u vodu, u Tokiju (FINA Diving World Cup).

Masovna vakcinacija protiv kvida sprovodila se u Atini.

Vakcinacija protiv kovida sprovodila se i na parkingu supermarketa u Forchajmu, na jugu Nemačke.

Francuski predsednik Emanuel >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Makron predvodio je ceremoniju obeležavanje dvestote godišnjice smrti Napoleona Bonaparte.

Više osoba je poginulo kada se mali avion srušio u Hatisbergu, u saveznoj državi Misisipi.

Let aviona ruske avijacije na generalnoj probi za vojnu paradu povodom Dana pobede 9. maja u Moskvi.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg i jordanski kralj Abdulah II održali su konferenciju za novinare uoči susreta u sedištu Severnoatlantske alijanse u Briselu.

Udovica ubijenog italijanskog policajca Marija Rege, Rosa Marija Esilio pojavila se sa advokatima na suđenju dvojici američkih turista (Finnegan Lee Elder, Gabriel Natale-Hjorth), koji su optuženi za ubistvo njenog supruga u Rimu.

Jedan od dvojice američkih turista koji su optuženi za ubistvo italijanskog policajca Marija Rege, Finegan Li Elder prisustvovao je suđenju u Rimu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Japan,   Vakcinacija

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.