Eksplozija u Tokiju: Gori zgrada VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 20:37

Eksplozija u Tokiju: Gori zgrada VIDEO

U zgradi u centru Tokija došlo je do eksplozije danas pri čemu je izbio požar i četiri osobe su povređene.

Vatrogasna jedinica brzo je ugasila požar. Od četvorice povređenih, troje je u teškom stanju, javlja državna televizija NHK.

Za sada, uzrok eksplozije u okrugu Šinbaši nije zvanično potvrđen, ali svedoci događaja kažu da su osetili miris gasa pre eksplozije. "Upravo sam stigao na posao kada sam čuo veoma jaku eksploziju. Zgrabio sam mobilni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telefon i izjurio napolje", rekao je Šinobu Nakagava, 26-godišnji radnik restorana koji se nalazi na prvom spratu zgrade, kako je objavljeno. bi Reuters.

"Po celoj ulici je bilo komada nameštaja i krhotina, a kada sam podigao pogled, video sam ogroman stub dima", dodao je on. Eksplozija se dogodila u oblasti u blizini železničke stanice koja je prepuna barova i restorana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Eksplozija zgradi u Tokiju: "Po cijeloj ulici je bilo komada namještaja" (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2023

U zgradi u centru Tokija došlo je do eksplozije danas pri čemu je izbio požar i četiri osobe su povrijeđene.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.