Dragana Tomašević bez finala u bacanju diska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2021, 08:37

Dragana Tomašević bez finala u bacanju diska

Srpska atletičarka Dragana Tomašević nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u bacanju diska, nakon što je u kvalifikacijama zauzela 15. mesto u svojoj grupi, a ukupno 26. poziciju.

Tomaševićeva je najbolji rezultat ostvarila u drugoj seriji - 56,95 metara.

Iskusna atletičarka, kojoj su Igre u Tokiju pete u karijeri, izjavila je da je malo razočarana rezultatom.

"Osećala sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se dobro, moglo je bolje, ali šta je tu je. Nije mala stvar pet puta predstavljati svoju zemlju. I koliko god da si iskusan uvek je poseban osećaj predstavljati svoju zemlju i sama sebi stavljam pritisak", rekla je Tomaševićeva srpskim izveštačima u Tokiju i dodala da ne veruje da će nastupiti u Parizu 2024. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sjajan skok Ivane Španović za finale Olimpijskih igara

Izvor: Beta, 01.Avg.2021, 03:49

Srpska atletičarka Ivana Španović plasirala se danas u finale skoka udalj na Olimpijskim igrama u Tokiju.Španović je u drugoj seriji skočila tačno sedam metara i tako preskočila kvalifikacionu normu od 6,75 metara.Ovo je najbolji skok srpske rekorderke u sezoni.Bronzana iz Rija je normu preskočila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.